Нидал Алгафари: Има нещо гнило в Дания!
Нидал Алгафари Фейсбук Тъй като не познавам лично, което не е така важно, но не познавам и като обществена фигура, предложения за кандидат министър-председател, изгледах няколко пъти поведението му, жестовете, мимиките, позите и изслушах няколко пъти репликите му при връчването на мандата и участието му в предаване по БНТ. Какво усещане остави в мен? Изключително […]

Нидал Алгафари

Фейсбук

Тъй като не познавам лично, което не е така важно, но не познавам и като обществена фигура, предложения за кандидат министър-председател, изгледах няколко пъти поведението му, жестовете, мимиките, позите и изслушах няколко пъти репликите му при връчването на мандата и участието му в предаване по БНТ.
Какво усещане остави в мен?
Изключително притеснен!
Усмихваше се, като невярващ на случващото се.
Пот избиваше обилно по челото му..
Погледите му търсеха одобрение за всяка изказана от него реплика, както от президента, така и от журналистите в залата и от водещият на предаването в което участва вечерта.
Напълно неподготвен за журналистически въпроси от малко по-високо ниво.
Не е имал време да се запознае с държавнически теми и попадна в капана на незнанието си. Водещият бе така добър да не го завлече в дебрите на външната политика, за което кандидат министър председателят трябва да му благодари докато е жив.
При първо интервю в подобна позиция всеки на негово място би бил подготвил фраза, лозунг, девиз, сентенция, виц, смешка с което да бъде запомнен. Той нямаше такава, което ще рече, че инак умните и знаещите от сценаристите, не са искали да го подготвят или не са имали време за това.
Защо му трябваше да участва в предаването, а не направи, както правеха дълго време посочилите го за кандидат? Да мълчат, докато не му дойде времето.
Та усещането ми е, че нелепото му първо представяне се дължи на неподготвеност. След като е знаел и той и посочилите го за кандидат, две седмици преди връчването на мандата, че той е човекът, ни говори едно от двете. Или посочването му е от няколко часа преди акта на връчването и не е имал време за подготовка и изучаване на важните за държавата теми, или за двете седмици време не си е написал домашното, а още по-лошото, тази материя да не е неговата.
И при двата случая, има нещо гнило в Дания!

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук