Всички се карат, Бойко печели
Шансът завладяната държава да бъде отнета от мафията е на път да бъде пропилян. Изпарява се надеждата България да се справи веднъж завинаги с кукловодите. И да не допуснем стари или нови „почетни“ лидери или фейсбук ментори да управляват живота ни, пише в.Сега. Тези, които уж носят промяната правят гаф след гаф и са се […]

Шансът завладяната държава да бъде отнета от мафията е на път да бъде пропилян.

Изпарява се надеждата България да се справи веднъж завинаги с кукловодите. И да не допуснем стари или нови „почетни“ лидери или фейсбук ментори да управляват живота ни, пише в.Сега.

Тези, които уж носят промяната правят гаф след гаф и са се запътили към връщането на Бойко Борисов на бял кон във властта. Партията на Слави Трифонов тъкмо замаза фиаското с набързо обявения по партийната телевизия кабинет. Уж потръгнаха преговорите с евентуалните партньори и Демократична България изненада всички. Първо така наречените партии на протеста заподозряха дългата ръка на ДПС и намесата на ГЕРБ. След това поискаха министри от служебния кабинет да са част и от следващото правителство.

А от „Има такъв народ“ отговориха с атака срещу доскорошните си любимци. Не липсваха и обидните реплики между тези, които искат заедно да борят мутрите и мафията.

Конфликтите между партиите на промяната предизвикаха нескритото злорадство у бившия премиер. ГЕРБ са в трепетно очакване тези, които ги чегъртат да се издънят и народът да зажали за вожда.

Партията на Слави Трифонов се държи като самодостатъчна и демонстративно продължава да съобщава решенията си в последната минута. Останалите партии на протеста открито демонстрират, че са пренебрегнати.

А ГЕРБ и ДПС загряват на пистата и чакат своя час.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук