В Русе започна Държавното първенство по стрелба с лък
От 30 юли до 1 август в Русе ще се проведе Държавното първенство по стрелба с лък за мъже/жени, младежи/девойки и кадети/кадетки. Състезанието се организира от спортен клуб „Джамбо 2006“ Русе и е под егидата на Община Русе. Форумът е от особена важност, тъй като в него ще вземат участие всички 17 отбора по стрелба с лък в България. „Благодаря […]

От 30 юли до 1 август в Русе ще се проведе Държавното първенство по стрелба с лък за мъже/жени, младежи/девойки и кадети/кадетки.

Състезанието се организира от спортен клуб „Джамбо 2006“ Русе и е под егидата на Община Русе. Форумът е от особена важност, тъй като в него ще вземат участие всички 17 отбора по стрелба с лък в България.

Благодаря на домакините за добрата организация. Желая на всички участници успех и високи резултати. Нека времето е с вас, за да поставите и нови рекорди“, приветства днес състезателите зам.-кметът Димитър Недев.

Официален гост на събитието е и председателят на Българската федерация по стрелба с лък Атанас Темелков.

През април тази година „Джамбо 2006“ бе домакин на още едно спортно събитие по стрелба с лък – традиционния турнир „Дунавски стрели“, в който русенските състезатели се представиха отлично и взеха първо отборно място.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук