Йорданка Фандъкова: Вече е положен първият слой асфалт на пътя до Дивотинския манастир
Вече е положен първият слой асфалт на пътя до Дивотинския манастир – един от най-красивите манастири на територията на общината. Това написа в профила си във „Фейсбук“ кметът на София Йорданка Фандъкова. „Всеки, който не е бил и има желание, може да отиде по обновения път. Средствата за него и за пътя до Клисурския манастир бяха отпуснати […]

Вече е положен първият слой асфалт на пътя до Дивотинския манастир – един от най-красивите манастири на територията на общината. Това написа в профила си във „Фейсбук“ кметът на София Йорданка Фандъкова.

„Всеки, който не е бил и има желание, може да отиде по обновения път. Средствата за него и за пътя до Клисурския манастир бяха отпуснати от предишното правителство“, написа тя.

„В момента работим активно за отчуждаването на всички терени за изграждането на участъците от бул. „Тодор Каблешков“ и бул. „Филип Кутев“ – част от третия градски ринг и 40 дка от бул. „Копенхаген“ в район „Младост“. Подготвя се и процедурата за избор на изпълнител, така че догодина да започнем строителството“, добави още кметът.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук