Гръцки производител на колбаси насърчава ваксинираните си служители с 3 дни платен отпуск
Гръцкият производител на колбаси „Крета Фармс“ е решил да подкрепи усилията за ваксинация на населението на национално равнище. Това става с вътрешна информационна кампания сред служителите, както и със стимули за онези от тях, които се ваксинират, съобщи телевизия Скай. По-конкретно управлението на компанията е решило да предостави допълнителен платен отпуск от 3 дни на онези от служителите си, които решат да […]

Гръцкият производител на колбаси „Крета Фармс“ е решил да подкрепи усилията за ваксинация на населението на национално равнище. Това става с вътрешна информационна кампания сред служителите, както и със стимули за онези от тях, които се ваксинират, съобщи телевизия Скай.

По-конкретно управлението на компанията е решило да предостави допълнителен платен отпуск от 3 дни на онези от служителите си, които решат да се ваксинират, както и на вече ваксиниралите се до момента.

„Целта ни е да станем първата компания в Крит със 100 процента ваксинирани служители. Искаме да отворим пътя за завръщане към нормалността и да изпратим силно послание за необходимостта от ваксинация“, казва Димитрис Виндзилеос, представител на акционерите в компанията. 

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук