Р. Чолаков: Ще подкрепим всички промени в Изборния кодекс, за да дадем шанс да погледнем в пропастта
Ще подкрепим всички законопроекти за промени в Изборния кодекс, за да дадем шанс да погледнем в пропастта. Това каза народният представител от ПГ на ГЕРБ Радомир Чолаков по време на дебата по промените в Изборния кодекс, предаде репортер на Агенция „Фокус“. „Ние ще подкрепим всички законопроекти, макар че имахме различни становища. Ще ги подкрепим, за […]

Ще подкрепим всички законопроекти за промени в Изборния кодекс, за да дадем шанс да погледнем в пропастта.

Това каза народният представител от ПГ на ГЕРБ Радомир Чолаков по време на дебата по промените в Изборния кодекс, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

„Ние ще подкрепим всички законопроекти, макар че имахме различни становища. Ще ги подкрепим, за да дадем шанс да погледнем в пропастта“, каза той. По думите му ГЕРБ – СДС ще остави дебата по същество за между първо и второ четене Изборния кодекс. Той обърна внимание, че в Австрия са били касирани избори заради пощенско гласуване, а в Естония, за която се говори непрекъснато, непрекъснато има притеснение за електронното гласуване.

Депутатът от ГЕРБ-СДС коментира, че ако ще се обсъждат сериозно изменения в Изборния кодекс, е необходимо много време, заради което е необходимо правителство.
„Ако няма да има, давайте да приемаме минимално необходимото, да разпускаме парламента, да отиваме на нови избори и да видим кого го е страх“, заяви Чолаков.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук