Интересна идея даде премиерът в оставка докато му кървяха шевовете
Интересна идея даде премиерът в оставка (и в болнични), макар да не я мислеше баш така, а да се опасяваше от “вземане на заложници Докато му “кървяха шевовете”, зарад които е обещал на докторите да е “кратка” изявата му (шевовете при едноскопска операция не са ли 2 броя, за да влезе артоскопът?), Борисов съобщи, че […]

Интересна идея даде премиерът в оставка (и в болнични), макар да не я мислеше баш така, а да се опасяваше от “вземане на заложници

Докато му “кървяха шевовете”, зарад които е обещал на докторите да е “кратка” изявата му (шевовете при едноскопска операция не са ли 2 броя, за да влезе артоскопът?), Борисов съобщи, че имало възможност кабинетът ГЕРБ 4 да бъде избран, а министрите му да бъдат държани като “заложници” в парламента.

Ми ето, това е един отличен начин, Народното събрание да си осигури време и да приеме нужните, според партиите промени. Хем Митов ще е евроатлантичен, хем Ангелов ще управлява кризата с COVID-19 все така успешно, хем парламентът може да ги задължава какво да правят, ако не се справят според критериите на народните представители.

Така всъщност, министър-председателят в оставка (и болнични) даде отлична идея, държавническа. С гласовете на мнозинството ще се гласуват промени в Изборния кодекс, в конституцията и в Закона за съдебната власт (мисля че това беше очертано като наложителни законодателни промени), ще има изпълнителна власт и тя ще бъде подчинена на тия, на които трябва, според конституцията – на парламента, няма да има избори през лятото, а и първата политическа сила (победила на изборите) ще бъде зачетена.

Полина Паунова

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук