Борисов: Ората ми викаха „Не оди да риташ топка“, обаче акъл не расте
Представленията на Бойко Борисов нямат край, вече конкурира актьорите  Видео,  което показва как премиерът в оставка се разхожда из болницата и сладкодумно си бъбри безмислици с хората по стаите, беше разпространено във фейсбук.  Не е ясно каква е целта на подобна политическа пропаганда, вероятно да ни внушат за пореден път какъв „народен човек“ е милият министър-председател. […]

Представленията на Бойко Борисов нямат край, вече конкурира актьорите 

Видео,  което показва как премиерът в оставка се разхожда из болницата и сладкодумно си бъбри безмислици с хората по стаите, беше разпространено във фейсбук. 

Не е ясно каква е целта на подобна политическа пропаганда, вероятно да ни внушат за пореден път какъв „народен човек“ е милият министър-председател. Само че с тази разлика, че пациентите са истински болни, а не се преструват, нито се крият от обществото. 

Прави впечатление, че Борисов говори не страшен диалект, в сравнение с жените от болничните стаи. Ето диалогът:  

Борисов: И аз ората ми викаха: „Не оди да риташ топка“, обаче акъл не расте. Аз тука три имам операции на лявото (сочи коляното си), а на дясното това е втора. Общо пет, а ти колко имаш?

Пациентка: Мене само капачката.

Борисов: Това е хрущялът.

Пациентката: Ми капачка се нарича, не знам.

Борисов: Не, капачката е това и като се износи отдолу хрущялът, почва да боли.

Пациентката: Това е от падането (по-рано казва, че е паднала в Банкя).

Борисов: Аз станàх ортопед вече. (…) Само като ги слушам докторите какво си говорят, и разбирам.

На съседното легло в стаята лежи друга жена, на която предстои операция за смяна на колянната става. Борисов я пита с метална ли ще ѝ поставят и тя отговаря утвърдително. „Е, ставаме като робокопи вече“, заключава министър-председателят в оставка.

През цялото време жените му говорят на „Вие“, а той се обръща към тях на „ти“. На една от пациентките ѝ прави впечатление, че премиерът се движи много добре като за опериран вчера. Той потвърждава, че операцията е била вчера. „Як мъж!“, впечатлява се жената.

Накрая премиерът в оставка си тръгва, като нарича възрастните жени „милички“.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук