Корнелия Нинова: Не вярвайте на политически брокери, говорещи от името на БСП
Не вярвайте на политически брокери, говорещи от името на БСП. Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова в социалната мрежа, реагирайки остро и категорично на слухове за договорки на партията извън легитимните й представители, за подкрепа на бъдещо правителство и отрече задкулисни опити за съглашателство, съобщиха от пресцентъра на партията. „Политическата ситуация е сложна, а интересите […]

Не вярвайте на политически брокери, говорещи от името на БСП.
Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова в социалната мрежа, реагирайки остро и категорично на слухове за договорки на партията извън легитимните й представители, за подкрепа на бъдещо правителство и отрече задкулисни опити за съглашателство, съобщиха от пресцентъра на партията.

„Политическата ситуация е сложна, а интересите разнопосочни. И както обикновено в такъв момент – всякакви брокери, посредници, пoзнати на познати тръгнаха от централа в централа, от кафене в кафене да водят преговори и да редят кабинети.

Чувам, че това се прави и от името на БСП, и от мое име. Искам да съм ясна:

1. Не съм упълномощавала никого за това. Единствено колективните органи на партията – Изпълнителното бюро, Националният съвет и Общото събрание на парламентарната група могат да взимат решения. Тези решения се обявяват от председателя на партията и на парламентарната група. За контакти с другите парламентарни групи имаме избран заместник-председател.

2. За да се спре всеки опит за задкулисни договорки – заявявам, че ако някоя от другите партии желае разговор с нас, то нека отправи официално покана и такава среща ще се проведе публично и прозрачно, с ясни позиции от наша страна по всички въпроси”, написа Нинова.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук