Георги Свиленски: Ревизията да започне с последните 4 години от управлението на Борисов
„Може би щеше да е по-добре комисията за ревизия да започне първо с последните 4 години от управлението на Бойко Борисов„ Това заяви пред БНР Георги Свиленски, заместник-председател на ПГ на „БСП за България“. Той изказа мнение, че предложението да се направи проверка на управлението на страната през последните 10 години е било с цел да […]

„Може би щеше да е по-добре комисията за ревизия да започне първо с последните 4 години от управлението на Бойко Борисов

Това заяви пред БНР Георги Свиленски, заместник-председател на ПГ на „БСП за България“. Той изказа мнение, че предложението да се направи проверка на управлението на страната през последните 10 години е било с цел да се затрудни работата на комисията.

По думите му ерата ГЕРБ не е приключила, а е направена само една крачка към това партията на Борисов да бъде отстранена от властта:

Ако в парламента не се продължи с политиката на възстановяване на държавността, ерата Борисов много бързо ще се завърне„.

Свиленски беше категоричен, че бързи предсрочни избори ще върнат ГЕРБ и Бойко Борисов отново на власт, защото ще се направят по същите правила и със същата администрация:

Призовавам партиите, които говорят, че искат промяна, да положат усилие Борисов и мнозинството му да бъде доотстранени от властта, а след това да се пристъпи към предсрочни избори„.

В предаването „Неделя 150“ заместник-председателят на ПГ на „БСП за България“ потвърди решението на партията да подкрепят правителство с мандата на „Има такъв народ“, но не безусловно и без БСП да искат постове в него.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук