Бабикян и Манолова отново призоваха Борисов да се яви в парламента
Искането им е той да изпълни закона  „Ако вие не спазвате закона, ще препоръчаме на българските граждани да си правят домашни съвещания дали да си платят данъците„, обърна се премиера в оставка Арман Бабикян по повод отказа му да бъде изслушан в народното събрание. „Ако не подадете навреме в Брюксел Плана за възстановяване и развитие, […]

Искането им е той да изпълни закона 

Ако вие не спазвате закона, ще препоръчаме на българските граждани да си правят домашни съвещания дали да си платят данъците„, обърна се премиера в оставка Арман Бабикян по повод отказа му да бъде изслушан в народното събрание.

Ако не подадете навреме в Брюксел Плана за възстановяване и развитие, българските граждани ще страдат и ще останат с по-малко пари„, отправи предупреждение депутата от „Изправи се. Мутри вън!“ и призова Борисов да изпълнява закона.

Това, което агресира нашия премиер е конституционното право на Народното събрание да го извика и да  го изслуша“, коментира Мая Манолова. „Няма друг премиер, който така да е унижавал народното събрание„, допълни тя.

По-рано днес Борисов заяви, че ще се яви на парламентарно изслушване в сряда.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук