Ако ще демонтирате ГЕРБ, правете го сега и веднага
Престъпленията в министерство на финансите продължават Това пише икономистът Георги Кадиев във Фейсбук „Вчера написах как двете зам.-министърки са СПЕШНО преназначени като директорки на дирекции, за да не бъдат уволнени като част от политическата администрация на ГЕРБ. Днес разбирам, че цялото министерство е разтърсено. Директорите на дирекции, чиито места двете зам.-министърки заемат са преназначени като […]

Престъпленията в министерство на финансите продължават

Това пише икономистът Георги Кадиев във Фейсбук

„Вчера написах как двете зам.-министърки са СПЕШНО преназначени като директорки на дирекции, за да не бъдат уволнени като част от политическата администрация на ГЕРБ.

Днес разбирам, че цялото министерство е разтърсено. Директорите на дирекции, чиито места двете зам.-министърки заемат са преназначени като началник-отдели. Началник-отделите – като гл.експерти. Гл.експерти- като експерти.

Викат ги, тикат им заповед за преназначение и “подписвай”. Ако не подпишеш? Ставаш враг, вкарват те в ъгъла и търсят как да те уволнят.

Такава идиотска наглост никога, никога, никога не се е случвала в това министерство.

Ето така се демотивира администрация.

Първата работа на следващия финансов министър е да изчисти собствената си къща. Да промени структурата, да подмлади състава (25% от директорите на дирекции са в пенсионна възраст), да махне политическите назначения, да де-ананиевизира и де-горановизира администрацията и да я мотивира да работи за държавата, не за чекмеджетата на властта.

Има ужасно много работа. Не е време за шеги, закачки, заяждания и ултиматуми.

ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е ШОУ.

Ако ще демонтирате ГЕРБ, правете го сега и веднага.

Ако не, да ходим на избори и някой друг ще го направи“.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук