Илиян Василев: Връх на злоба и човеконенавист е правителството да закрива НОЩ
Връх на злоба, човеконенавист и подлост е в първия ден на новия парламента правителството да закрива Националния Оперативен Щаб, като че ли пандемията е въпрос на партийна целесъобразност  Много приказки се изприказваха за това че това са най-добрите професионалисти, едва ли не спасители на нацията. Оказаха се – обслужващ Борисов персонал. Господин Борисов, много сте […]

Връх на злоба, човеконенавист и подлост е в първия ден на новия парламента правителството да закрива Националния Оперативен Щаб, като че ли пандемията е въпрос на партийна целесъобразност

 Много приказки се изприказваха за това че това са най-добрите професионалисти, едва ли не спасители на нацията. Оказаха се – обслужващ Борисов персонал.

Господин Борисов, много сте жалък, а от днес сте и криещ се от отговорност криминално проявено лице.

То бива бива озлобление от падането ви на власт, но отговорността на вашето правителство никой не е отменял. До избирането на ново.

Всяка смърт, всеки провал е на ваша сметка – вие СТЕ изпълнителната власт. Ако си мислите, че можете да накажете с КОВИД и смърт гласоподавателите, защото ви свалиха се лъжете жестоко.

Със закриването на НОЩ като консултативен орган само признавате неговата абсурдност, безсилието си и омразата към българския народ, защото в момента хиляди българи се заразяват и търсят медицинска помощ. Тече и ваксинационна кампания, която има нужда от лидерство.

В същност завършвате логично на бунището на историята – при слабите и страхливи лидери. Тепърва ще разбирате значението на пословицата – можете да си вземате отпуск, може да бягате, но не можете да се скриете.

Пеевски успешно ви прехвърли титлата на най-бягащия от отговорност политик.

Илиян Василев

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук