Николай Нанков: Няма да е добре за държавата и за хората, ако ГЕРБ не спечели
Няма да е добре за държавата и за хората, ако ГЕРБ не спечели,  пише в публикация във Фейсбук водачът на листата на ГЕРБ в Ловеч и зам.-министър на регионалното управление и строителството Николай Нанков. Според него няма да е добре за държавата и за хората, ако след 4 април към здравната и следващата я икономическа […]

_izbori_2021_v1

Няма да е добре за държавата и за хората, ако ГЕРБ не спечели

пише в публикация във Фейсбук водачът на листата на ГЕРБ в Ловеч и зам.-министър на регионалното управление и строителството Николай Нанков.

Според него няма да е добре за държавата и за хората, ако след 4 април към здравната и следващата я икономическа криза се добави и политическа заради невъзможност да бъде съставено работещо правителство.

„Ще предотвратим подобно развитие, само ако последваме призива на кмета на Голям извор Илиян Маринов и в неделя гласуваме с №28 в изборната бюлетина“, каза на жителите на прекрасното тетевенско село Голям извор Николай Нанков.

„Младен Мринов, който е земляк на хората тук, беше много развълнуван от срещата с роднини и приятели. Подчерта, че премиерът Бойко Борисов изключително много държи на сигурността за хората и в най-малките населени места. И в това село, както и в много други пандемията раздвижи пазара и много хора търсят имоти тук. Затова и подчертахме, че да се запази спокойствието е много важно. Младен Маринов специално пожела селото да остане сплотено и задружно, чисто, без престъпност и с добра инфраструктура“, поясни Нанков.

По-късно Нанков посети Ябланица и селата в региона. 

„Благодаря на хората, които дойдоха да се видим и поговорим. При тях бяхме с техния човек, както те го определиха, Младен Маринов и кандидатите от листата ни на Коалиция ГЕРБ-СДС. И тук, както и на много места, ВиК инфраструктурата бе темата, която интересуваше жителите. Добрата новина е, че заедно с кмета Найден Найденов работим много последователно в тази насока:
– в с. Малък извор с първи и втори етап ще се изгради водохващане и водопроводна мрежа,
– в кв. Шумака ще подменим канализацията,
– в селата Батулци и Орешене също ще подменим старата водопреносна мрежа,
– в Златна Панега ще изградим водохващане от водоизточник и ще подменим остарелите ВиК тръби, за да получават хората чиста вода и да няма честите аварии. Освен това там сме предвидили и ремонт на три улици“, написа Нанков.

Той добави, че са провели разговори за политиката по доходите и социалните мерки, предвидени в управленската програма на ГЕРБ.

„Хората в Ябланица нямаха нужда от убеждаване – те знаят, че номер 28 в бюлетината е за хората, които могат да променят града и общината им и го правим“, написа в заключение Нанков.

 

„>

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук