Николай Нанков в Ловешко: Хората знаят, че може да променим региона и го правим
„Благодаря на хората в Ябланица, които дойдоха да се видим и поговорим вчера следобед. При тях бяхме с техния човек, както те го определиха, Младен Маринов и кандидатите от листата ни на Коалиция ГЕРБ-СДС. И тук, както и на много места, ВиК инфраструктурата бе темата, която интересуваше жителите.“ Това написа във Фейсбук-страницата си днес зам.-регионалният […]

„Благодаря на хората в Ябланица, които дойдоха да се видим и поговорим вчера следобед. При тях бяхме с техния човек, както те го определиха, Младен Маринов и кандидатите от листата ни на Коалиция ГЕРБ-СДС. И тук, както и на много места, ВиК инфраструктурата бе темата, която интересуваше жителите.“

Това написа във Фейсбук-страницата си днес зам.-регионалният министър Николай Нанков, който е водач на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за област Ловеч.

Той съобщи и „добрата новина“ – заедно с кмета Найден Найденов работят „много последователно за ВиК структурата в региона“.

И дава примери какво ще се изгради за в бъдеще:

– в с. Малък извор с първи и втори етап ще се изгради водохващане и водопроводна мрежа,

– в кв. Шумака ще подменим канализацията,

– в селата Батулци и Орешене също ще подменим старата водопреносна мрежа,

– в Златна Панега ще изградим водохващане от водоизточник и ще подменим остарелите ВиК тръби, за да получават хората чиста вода и да няма честите аварии. Освен това там сме предвидили и ремонт на три улици.

Поговорихме си за политиката по доходите и социалните мерки, които сме предвидили в управленската си програма, пише Нанков. И добавя: „Хората в Ябланица нямаха нужда от убеждаване – те знаят, че номер 28 в бюлетината е за хората, които могат да променят града и общината им и го правим“.

Вчера Нанков бе и в Тетевенското село Голям извор заедно с кандидат-депутати от листата на ГЕРБ-СДС за област Ловеч. Младен Маринов, който е земляк на хората тук, беше много развълнуван от срещата с роднини и приятели, пише Нанков.

„Няма да е добре за държавата и за хората, ако след 4 април към здравната и следващата я икономическа криза се добави и политическа заради невъзможност да бъде съставено работещо правителство. Ще предотвратим подобно развитие, само ако последваме призива на кмета на Голям извор Илиян Маринов и в неделя гласуваме с №28 в изборната бюлетина. Това казах днес на жителите на прекрасното тетевенско село Голям извор“, пише Нанков.

В разговорите си с избиратели Младен Маринов подчертал, че „премиерът Бойко Борисов изключително много държи на сигурността за хората и в най-малките населени места“.

И в това село, както и в много други пандемията раздвижи пазара и много хора търсят имоти тук. „Затова и подчертахме – много важно е да се запази спокойствието. Младен Маринов специално пожела селото да остане сплотено и задружно, чисто, без престъпност и с добра инфраструктура“, завършва поста си Нанков.

„>

„>


Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук