Убит чакал вися край оживен път в продължение на часове
Край табелата за Елшица минава част от трафика за Пазарджик, както и всички жители на селото Потресаваща гледка на убит чакал, завързан с въже и провесен на табела, указваща населено място. На това станал свидетел зрител на NOVA, който подал сигнал за мъртвото животно на различни институции. В продължение на часове, чакалът останал да виси […]

Край табелата за Елшица минава част от трафика за Пазарджик, както и всички жители на селото

Потресаваща гледка на убит чакал, завързан с въже и провесен на табела, указваща населено място. На това станал свидетел зрител на NOVA, който подал сигнал за мъртвото животно на различни институции. В продължение на часове, чакалът останал да виси край оживен път, където преминават и много деца.

Край табелата за Елшица минава част от трафика за Пазарджик, както и всички жители на селото.

„Около 9 часа минах и видях, че има провесено животно, убито. Подадох сигнал до кметството. В 17.30 часа чакалът все още си висеше тук. Ситуацията не е скандална, защото това не се случва за първи път. Убиват се и бездомни кучета, дерат се в изоставени къщи. Виждал съм убити и борсуци, и прасета , разказа Борислав Лазаров, който е заснел убитото животно и е подал сигнала. Според него край селото има бракониери.

От БАБХ са прибрали трупа на животното, ще бъде извършена експертиза.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук