Родилка в тежко състояние е била интубирана в болницата в Добрич
Родилка е в тежко състояние в Многопрофилната болница в Добрич след усложнения от Covid-19 Жената е била приета за лечение на 25 март с двустранна пневмония. Заради влошеното състояние на младата жена по преценка на лекарите бебето е било изродено, то е в добро състояние и е с отрицателен PCR тест за Covid-19, предаде БНР. […]

Родилка е в тежко състояние в Многопрофилната болница в Добрич след усложнения от Covid-19

Жената е била приета за лечение на 25 март с двустранна пневмония.

Заради влошеното състояние на младата жена по преценка на лекарите бебето е било изродено, то е в добро състояние и е с отрицателен PCR тест за Covid-19, предаде БНР.

Състоянието на родилката е тежко, тя е била интубирана и е настанена в интензивното отделение за Covid пациенти на Многопрофилната болница в Добрич, сподели началникът на Отделението по акушерство и гинекология д-р Ивайло Петев:

Проведен е консулт с регионалните консултанти по реанимация и по акушерство и гинекология. Във вторник дойде регионалният консултант по реанимация. Жената беше в добро състояние, но няколко часа след това настъпи остро рязко влошаване на състоянието ѝ и все още е тежко“.

Днес в здравното заведение в Добрич е била оперирана още една родилка, заразена с Covid-19, тя също е с пневмония, информира д-р Петев, но е в стабилно състояние.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук