Накараха общински работници да облекат тениски с лика на Бойко Борисов
Това са работниците на БКС /общинско предприятие/  на Община Стамболийски. Раздадени са им тениски и са ги накарали да се снимат  Прилагаме член 182 от изборния закон, алармират във фейсбук профила си от партия „Възраждане – Стамболийски„.  Забрани за предизборна агитация Чл. 182. (Доп. – ДВ, бр. 39 от 2016 г., в сила от 26.05.2016 […]

Това са работниците на БКС /общинско предприятие/  на Община Стамболийски. Раздадени са им тениски и са ги накарали да се снимат

 Прилагаме член 182 от изборния закон, алармират във фейсбук профила си от партия „Възраждане – Стамболийски„. 

Забрани за предизборна агитация

Чл. 182. (Доп. – ДВ, бр. 39 от 2016 г., в сила от 26.05.2016 г.) (1) Не се допуска предизборна агитация в държавни и общински учреждения, институции, държавни и общински предприятия и в търговски дружества с повече от 50 на сто държавно или общинско участие в капитала.

(2) Лицата на изборна длъжност в синдикалните и работодателските организации не може да провеждат предизборна агитация на работните си места.

(3) Забранява се използването на държавния и общинския транспорт за предизборна агитация.

(4) Не се допуска предизборна агитация 24 часа преди изборния ден и в изборния ден.

Няколко въпроса възникват тук, но най-основния е – тези хора крепостни селяни ли са и защо никой от тях не е реагирал? И как така – „накарали ги“? 

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук