„Ваксините – чиста търговска война“
Във Великобритания с тази АстраЗенека се ваксинираха 15 млн. души. Няма нито един починал от тромбоза Това пише Георги Кадиев във Фейсбук.  „От 2.7 млн. души, получили Астра Зенека в Германия, 31 са получили мозъчна тромбоза. От тях 9 са починали. Всички с изключение на два от тези 31 случая са жени на възраст между 20 и […]

Във Великобритания с тази АстраЗенека се ваксинираха 15 млн. души. Няма нито един починал от тромбоза

Това пише Георги Кадиев във Фейсбук. 

От 2.7 млн. души, получили Астра Зенека в Германия, 31 са получили мозъчна тромбоза. От тях 9 са починали. Всички с изключение на два от тези 31 случая са жени на възраст между 20 и 63 години. Двамата мъже са на 36 и 57 години. В резултат Германия забрани ваксинация с Астра Зенека на тези под 60-годишна възраст.

Във Великобритания с тази ваксина се ваксинираха 15 млн. души. Няма нито един починал от тромбоза. Разбира се, възможно е и да е заради това, че там и до момента ваксинират само тези над 50 години. Такава глупост като “зелен коридор” нямат.

В Германия допреди месец беше забранено да се ваксинират с АЗ тези над 65 г. В резултат има много ваксинирани под 60 г., което пък сега забраниха. Какво ще стане с тяхната втора доза е пълна мъгла. Вероятно ще почнат отначало с друга ваксина.

Резултатът?

Германия по план трябваше да получи 56.3 млн. дози от тази ваксина. Сега това се прехвърля към Пфайзер/Бионтех.

Чиста търговска война“.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук