Проф. Илчев в ефир за Караянчева: Боже, какви нищожества стоят начело на българската държава!
Бившият ректор на Софийският университет проф. Иван Илчев спонтанно коментира в ефир включването на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева в ефир по Блгарската национална телевизия. “Боже Господи, какви нищожества просто стоят начело на българската държава!”, каза професорът в момент, в който микрофонът му в студиото още не бе изключен от апаратната, предават „Господари на […]

Бившият ректор на Софийският университет проф. Иван Илчев спонтанно коментира в ефир включването на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева в ефир по Блгарската национална телевизия.

“Боже Господи, какви нищожества просто стоят начело на българската държава!”, каза професорът в момент, в който микрофонът му в студиото още не бе изключен от апаратната, предават „Господари на ефира“.

Професорът по история бе гост на празничното студио по БНТ в деня на националния празник Трети март, в което той коментираше чувството за свобода у всеки един човек и отхвърлянето на общоприети авторитети.

Водещата на предаването прекъсна думите му, за да включи пряко от връх Шипка речта на Цвета Караянчева.

Проф. Иван Илчев е историк и преподавател в Софийския университет. Бил е ректор на Алма матер за два мандата в периода 2007 – 2015 година.

Чуйте във видеото на БНТ от линка по-долу (около 1:14:50 ч.) неподправения коментар към българските управляващи на бившия ректор на СУ “Климент Охридски”!

Източник и видео: БНТ

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук