Гаф по БНТ: „Какви нищожества стоят начело на българската държава“ се чува вместо Караянчева
Режисьорът Виктор Божинов и бившият ректор на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ проф. Иван Илчев гостуваха в сутрешния блок на БНТ Поводът беше Националният празник Трети март. Водещата Христина Христова прекъсна събеседниците си, за да включи пряко Цвета Караянчева от връх „Шипка“. Държавната телевизия имаше отново проблеми със звука и вместо председателя на парламента, се […]

Режисьорът Виктор Божинов и бившият ректор на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ проф. Иван Илчев гостуваха в сутрешния блок на БНТ

Поводът беше Националният празник Трети март. Водещата Христина Христова прекъсна събеседниците си, за да включи пряко Цвета Караянчева от връх „Шипка“.

Държавната телевизия имаше отново проблеми със звука и вместо председателя на парламента, се чу констатацията: „Какви нищожества стоят начело на българската държава!“. Режисьорът Виктор Божинов заяви пред Faktor.bg, че нито той, нито проф. Илчев е изрекъл подобни думи и дори не са ги чули заради опита на телевизията да предаде на живо брифинга на Цвета Караянчева.

Остава мистерия кой е набрал толкова много на властта. На връх „Шипка“ имаше репортери и оператори, които бяха дошли да отразят събитието. След като микрофоните на държавната медия не проработиха, Иво Никодимов се наложи специално да запише председателката на Народното събрание.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук