Цветанов критикува Борисов заради листите на ГЕРБ за вота
Борисов казва нещо много важно на симпатизантите и членовете на ГЕРБ Някогашният втори човек в ГЕРБ и настоящ лидер на „Републиканци за България“ критикува Бойко Борисов за начина, по който са подредени листите на управляващата партия за предстоящите парламентарни избори. В предаването „Денят с Веселин Дремджиев“ по ТV+ и TV1″ Цветанов критикува факта, че много от […]

Борисов казва нещо много важно на симпатизантите и членовете на ГЕРБ

Някогашният втори човек в ГЕРБ и настоящ лидер на „Републиканци за България“ критикува Бойко Борисов за начина, по който са подредени листите на управляващата партия за предстоящите парламентарни избори.

В предаването „Денят с Веселин Дремджиев“ по ТV+ и TV1″ Цветанов критикува факта, че много от министрите на ГЕРБ в това правителство са включени на избираеми позиции в листите. „Бойко Борисов казва нещо много важно на симпатизантите и членовете на ГЕРБ: „Вие не сте ми необходими, на мен ми трябват министрите, с които заедно работихме и понесохме целия товар и негативите, които има в обществото. Вие просто ще останете и ще работите, но не трябва да имате отношение към парламентарната дейност“. Абсолютно недопустимо е лидер на партия да има подобно негативно отношение към депутатите, които през цялото време бяха най-послушните и най-подчинени на безобразията, които вършеше през цялото това време„, коментира Цветанов.

Според него след обявяването на всички листище има много разочаровани достойни и честни симпатизанти и членове на ГЕРБ„.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук