Личните лекари поискаха предимство при разпределението на ваксини
Те определиха като странно писмото на проф. Ангелов за получени сигнали за отказ на общопрактикуващи лекари да участват в имунизационната кампания Приоритетно да се доставят ваксини за хората, които са записани в списъци при личните си лекари, а не за имунизационните пунктове. За това настоява съсловната организация в писмо до здравния министър, предава bTV. Оттам […]

Те определиха като странно писмото на проф. Ангелов за получени сигнали за отказ на общопрактикуващи лекари да участват в имунизационната кампания

Приоритетно да се доставят ваксини за хората, които са записани в списъци при личните си лекари, а не за имунизационните пунктове. За това настоява съсловната организация в писмо до здравния министър, предава bTV.

Оттам определиха като странно писмото на проф. Костадин Ангелов от петък за получени сигнали за отказ на общопрактикуващи лекари да участват в имунизационната кампания срещу COVID-19 и поискаха имена.

Изключително демотивиращо за колегите е да виждат как, докато чакат на опашка, се предоставят голям брой флакони за други места за ваксиниране, а след това на тях им се отказва поради изчерпване или се отпуска по 1 флакон. Това са реалностите„, посочват още в позицията си джипитата.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук