Всички музеи в Плевен ще работят безплатно на 3 март
Всички музеи в Плевен ще работят безплатно на Националния празник 3 март  Регионалният исторически музей ще отвори врати на всички свои експозиции на празника със свободен вход от 09.00 ч. до 17.30 ч., съобщиха от културния институт. На празничния 3 март ще работят със свободен вход храм-мавзолей „Свети Георги Победоносец“ и къщата-музей „Цар Освободител Александър […]

Всички музеи в Плевен ще работят безплатно на Националния празник 3 март 

Регионалният исторически музей ще отвори врати на всички свои експозиции на празника със свободен вход от 09.00 ч. до 17.30 ч., съобщиха от културния институт.

На празничния 3 март ще работят със свободен вход храм-мавзолей „Свети Георги Победоносец“ и къщата-музей „Цар Освободител Александър Втори“. В нея е подредена колекция от уникати от Възраждането и борбите на национално освобождение.

Плевенската панорама също ще приема посетители без входни такси през целия ден. За живеещите в чужбина българи, музейните специалисти от Панорамата са подготвили виртуални разходки в историческия паметник. Специално за празника там са подредили и колекция от най-добрите детски рисунки от конкурса „Освобождението“.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук