Волен Сидеров се прави на барабанист и хвърля пари на минувачи
Волен Сидеров – лидер на ПП „Атака“ и любител барабанист, отпразнува отварянето на заведенията с джем сешън на столичния бул. „Витоша“. По същото време в центъра на София се проведе екопротест, влюбени си казаха „да“, а Сидеров раздаде пари на случайни граждани Часът е малко след 18:30. Волен Сидеров, заедно със семейството си и съпартийци, […]

Волен Сидеров – лидер на ПП „Атака“ и любител барабанист, отпразнува отварянето на заведенията с джем сешън на столичния бул. „Витоша“. По същото време в центъра на София се проведе екопротест, влюбени си казаха „да“, а Сидеров раздаде пари на случайни граждани

Часът е малко след 18:30. Волен Сидеров, заедно със семейството си и съпартийци, са се събрали в заведение. Екипът на Bulgaria ON AIR  случайно минава покрай ресторанта и е спрян от минувач.

„Все си мислех, че мрази циганите, обаче един човек ми вика: „Отиди проси“. Чукам му на прозореца. Даде ми 50 лева, на момичето 50, на децата даде по 50 лв“, разказа мъжът.

Всичко това – точно три дни преди официалния старт на предизборната кампания.

„Когато изляза непрекъснато ме срещат хора, които ми казват: Имам нужда от пари“, аз им помагам, според възможностите си. Това не означава, че купувам гласове“, заяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.

Екипът ни е поканен да се почерпи. Наливат ни скъпо уиски. На работа сме и отказваме. До масата на Волен Сидеров сме поканени и ние със същите напитки, каквито са и на масата на компанията.

В същото време по булевард „Витоша“ преминава протест срещу презастрояването. Сидеров кани протестиращите да влязат, вместо това в заведението пристигат музиканти.

Оказва се,че Волен Сидеров и близките му са очаквали с нетърпение отварянето на ресторантите и баровете.

„Падишахът казва „От днес ще отворим ресторантите“ и ние отваряме ресторантите по този начин. Не се подчинявам на нищо, на Тодор Живков не съм се подчинявал. Аз бях дисидент, когато Краси Каракачанов е писал доноси в 6-о управление на ДС“, заяви Волен Сидеров.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук