Велизар Енчев повежда листата на социалистите в Хасково
Смяна на модела на управление в България и демонтиране на феодалния модел на управление на общините е основната цел на Коалиция „БСП за България“ в предстоящите парламентарни избори. Това заяви водачът на листата в 29 Многомандатен избирателен район- Хасково Велизар Енчев, който е от гражданската квота. Кандидатите бяха представени от областния лидер на социалистите Емилия […]

Смяна на модела на управление в България и демонтиране на феодалния модел на управление на общините е основната цел на Коалиция „БСП за България“ в предстоящите парламентарни избори.

Това заяви водачът на листата в 29 Многомандатен избирателен район- Хасково Велизар Енчев, който е от гражданската квота.

Кандидатите бяха представени от областния лидер на социалистите Емилия Масларова непосредствено след регистрацията в РИК.

Втори е бившият три мандат кмет на Харманли Михаил Лисков, който очерта като акцент в програмата децентрализацията на местната власт. В листата следват Виолета Желева от Димитровград и Смиляна Нитова-Кръстева от Хасково, депутати в 44-я парламент.

Желева подчерта, че приоритет за нея остават социалните политики.

Борбата със социалното неравенство, реституция на труда най-вече за хората от третата възраст очертаха още, като свои приоритети кандидатите на социалистите.

Всички кандидати на коалицията от пълната листа са авторитети в своята област, категорична бе Емилия Масларова.

В състава следват: Десислава Костова, Никола Георгиев, Диляна Комитова, почетният гражданин на Хасково и легендарен борец Димо Костов, Атанас Атанасов, Емил Димитров, Богдан Кирилов, Божидар Драганов, Иван Педев, Иван Ганев, д-р Стефка Михайлова и Ленко Петканин.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук