Бизнесмен, убил дете с джипа си в Панагюрище, се кандидатира за депутат
Осъденият за смъртта на 6-годишно момченце на улица в Панагюрище Цветан Деянов Пъков е кандидат за депутат от пазарджишка област. Той е поставен на 7-мо място в листата за предстоящите парламентарни избори на Българско национално обединение, сочи решение за регистрация на РИК–Пазарджик, предава „24 часа“. БНО всъщност е мандатоносител на нерегистрираната от съда партия на […]

Осъденият за смъртта на 6-годишно момченце на улица в Панагюрище Цветан Деянов Пъков е кандидат за депутат от пазарджишка област.

Той е поставен на 7-мо място в листата за предстоящите парламентарни избори на Българско национално обединение, сочи решение за регистрация на РИКПазарджик, предава „24 часа“.

БНО всъщност е мандатоносител на нерегистрираната от съда партия на избягалия в Дубай бизнесмен Васил Божков. Регистрираните кандидати в листите на БНО, включително на тази и в Пазарджик, са избраниците за кандидат-депутати на укриващия се от правосъдието хазартен бос.

През април 2015г. Цветан Пъков блъска с джипа си 6-годишния Петьо Гевечанов, който играе пред дома си на улица в Панагюрище, и го убива на място. Тогава експертизата показа, че когато е блъснато детето джипът на Пъков се е движил с 78км/ч. в населеното място и го е влачил десетки метри. За деянието си Цветан Пъков беше осъден на 4 г. затвор, след като изцяло призна вината си.

Той излезе предварително от затвора през 2018 година.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук