Масово убийство разтърси руски град
Полицията е задържала 4-ма души Чудовищно убийство на цяло семейство бе извършено в град Кудма (област Нижни Новгород, Русия). Убити са баба, дядо, снаха им и 6-годишното им внуче, съобщават руски издания. По данни на разследващите през деня на 28 февруари в къща в Кудма са били открити труповете на 5-годишно дете, 41-годишната му майка, […]

Полицията е задържала 4-ма души

Чудовищно убийство на цяло семейство бе извършено в град Кудма (област Нижни Новгород, Русия). Убити са баба, дядо, снаха им и 6-годишното им внуче, съобщават руски издания.

По данни на разследващите през деня на 28 февруари в къща в Кудма са били открити труповете на 5-годишно дете, 41-годишната му майка, 63-годишната му баба и 64-годишния му дядо. В момента се водят разпити на свидетели. От местопрестъплението са иззети веществени доказателства, съобщиха от полицията, предава в. „Комсомолская правда“, цитирана от вестник 24 часа.

По предварителни данни убиецът е имал най-малко трима съучастници. Те са успели да избягат, но часове по-късно са задържани.

По информация на gazeta.ru извършител на убийството е 26-годишният градинар Шарофиддин Амиров. Той нападнал 64-годишния собственик на къщата, който бил в гаража, след което проникнал в къщата и убил жена му. След това изнасилил 41-годишната им снаха и я убил, а впоследствие убил и невръстния ѝ син.

Престъпникът е откраднал голяма сума пари и бижута от дома, след което е успял да избяга от местопрестъплението с откраднат автомобил.

Съсед е съобщил на полицията за масовото убийство, след като му се обадил съпругът на 41-годишната жена. Мъжът бил в командировка и след като не успял да се свърже с нито един от близките си, звъннал на съседа си.

От гибел се е спасила 13-годишната му дъщеря, която по време на клането била на езда.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук