Синът на Тръмп ще участва в кампанията на републиканците през 2022 г.
Доналд Тръмп – младши възнамерява да изиграе важна роля в кампанията на републиканците на предстоящите през 2022 г. междинни избори в Конгреса, съобщи телевизия CNN. Според източници на медията, синът на бившия американски президент ще бъде „изключително активен“ преди изборите. Още следващата седмица ще участва в мероприятия с цел събиране на дарения в подкрепа на […]

Доналд Тръмп – младши възнамерява да изиграе важна роля в кампанията на републиканците на предстоящите през 2022 г. междинни избори в Конгреса, съобщи телевизия CNN.

Според източници на медията, синът на бившия американски президент ще бъде „изключително активен“ преди изборите. Още следващата седмица ще участва в мероприятия с цел събиране на дарения в подкрепа на кампанията на републиканците.

По оценка на телевизията, популярността на Тръмп – младши сред привържениците на Републиканската партия нараства. Има информация, че бившият държавен глава се е срещал в последно време с редица влиятелни членове на партията.

В материала се отбелязва, че дъщерята на Доналд Тръмп – Иванка, за момента „не проявява никакъв интерес към политиката“. Според телевизията, тя е по-малко популярна сред привържениците на републиканците, отколкото брат ѝ.

Доналд Тръмп – младши е един от вицепрезидентите на компания „Trump Organization“ – собственост на баща му.

Очаква се бившият американски президент да участва в конференцията на консервативните кръгове на САЩ в Орландо, Флорида, която ще се проведе на 28 февруари.

Очаква се изказването на Доналд Тръмп да се превърне в „демонстрация на сила“ и ще покаже централната му роля в Републиканската партия, съобщава и БГНЕС

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук