Принц Хари за напускането на родината: Трябваше да извадя семейството си от там (Видео)
„Трябваше да извадя семейството си от там“ – така принц Хари обяснява в интервю за своя приятел Джеймс Кордън причината, която го е накарала да напусне родината. Той споделя, че с Меган „никога не са се отдалечавали“ от кралското семейство и че той е направил „това, което всеки съпруг или баща би направил“. „Трябваше да […]

„Трябваше да извадя семейството си от там“ – така принц Хари обяснява в интервю за своя приятел Джеймс Кордън причината, която го е накарала да напусне родината. Той споделя, че с Меган „никога не са се отдалечавали“ от кралското семейство и че той е направил „това, което всеки съпруг или баща би направил“.

„Трябваше да изведа семейството си от там „, казва Хари. Според него медиите във Великобритания са „токсични“ и оставането му в Лондон би унищожило психичното му здраве.   

Интервюто, взето в началото на февруари, се случва на покрива на двуетажен автобус. Докато двамата разговарят, пият чай.  Актьорът и водещ на собствено шоу Джеймс Кордън е близък приятел на Хари и Меган и бе гост на сватбата им. Хари и Джеймс посещават къщата, в която е сниман филмът „Принцът от Бел Еър“ и в един момент съпругът на Меган започва да рапира мелодията на The Fresh Prince Of Bel-Air.

След това двамата се обаждат на Меган. Той се обръща с нея просто с „М“, тя го нарича „Has“. Колко сладко, нали? Хари разказва и каква е една обикновена вечер на младото семейство. Правят чай, къпят Арчи, четат му книжка… „Мег може да поръча храна или да вземе храна за вкъщи. След това се качваме в леглото, включваме телевизора и гледаме Jeopardy или Netflix „.  

Хари споделя също, че принц Филип и кралицата са виждали Арчи, защото са говорили с него и Меган по Zoom. Те са изпратили подаръци на правнука си за Коледа. А първата думичка на Арчи е била „Крокодил“. 

Излъченото снощи интервю предизвика много коментари, защото съвпадна като време с изказване на кралица Елизабет Втора, в което тя насърчава британците да се ваксинират.  Кралското семейство е в трепетно очакване и на интервюто, което Меган и Хари са дали за Опра Уинфри и което ще се излъчи на 7-ми март.

Според експерти, 90-минутното шоу ще бъде фокусирано повече върху ежедневието на Меган. Преди дни се появи информация, че кралицата вече е цензурирала изявата на внука си и съпругата му. 

Източник: woman.bg

„>

„>

„>

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук