КАТ започва масови проверки
За какво ще следят униформените? Пътна полиция започва да извършва масови проверки на водачите на моторни превозни средства за употреба на алкохол, наркотични вещества и техни аналози, съобщи bTV. Акцията ще се проведе на територията на цялата страна и ще продължи до 3 март. Поводът е тежката катастрофа от тази сутрин с двама 17-годишни на […]

За какво ще следят униформените?

Пътна полиция започва да извършва масови проверки на водачите на моторни превозни средства за употреба на алкохол, наркотични вещества и техни аналози, съобщи bTV.

Акцията ще се проведе на територията на цялата страна и ще продължи до 3 март. Поводът е тежката катастрофа от тази сутрин с двама 17-годишни на изхода на Панагюрище.

По първоначални данни водачът е бил неправоспособен и употребил алкохол, съобщават от полицията. Все още се чакат резултатите за количеството употребен алкохол.

Това е било допуснато, след като техните родители са легнали да спят. Позволили са си да вземат ключовете. Качват се на МПС-то на единия от родителите и се случва най-лошото. Едно лице е загинало, другото е в тежко състояние. И двамата са неправоспособни, и двамата са на 17 години и са си позволили безразсъдността да седнат зад волана, употребили алкохол„, коментира главен инспектор Николай Крушарски.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук