Какво се случва след „Осемте джуджета“
„Категорично не съм получавал пари от Илия Златанов“ Това заяви журналистът и съосновател на „Антикорупционния фонд“ Николай Стайков в предаването „ЕвроДикоФ“ на Телевизия Евроком в отговор след интервюто на Димитър Спасов, собственик на охранителната филма „Делта Гард“. „Това беше интервю на притеснен човек. Вътре той директно каза, че историята става като топка, която става все по-голяма […]

„Категорично не съм получавал пари от Илия Златанов“

Това заяви журналистът и съосновател на „Антикорупционния фонд“ Николай Стайков в предаването „ЕвроДикоФ“ на Телевизия Евроком в отговор след интервюто на Димитър Спасов, собственик на охранителната филма „Делта Гард“.

„Това беше интервю на притеснен човек. Вътре той директно каза, че историята става като топка, която става все по-голяма и накрая ще счупи нечия главата. Най-вероятно е прав“, обясни той.

„Аз за първи път виждам г-н Спасов да дава такова интервю. Засилват се моите впечатления, че г-н Спасов е в някакви много специални, привилегировани отношения със Специализираната прокуратура. Той цитира някаква информация от кухнята за някакви бъдещи, подготвени обвинения срещу г-жа Банева“, допълни журналистът и уточни, че няма симпатии към Николай Банев.

„Продължава да се измества въпросът кой с кого спал… Основният въпрос е на какво основание г-н Спасов, тоест неговата фирма, охранява въпросните обекти“, посочи Стайков.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук