Дариткова за Нинова: Лобира за една ваксина и един учебник, а твърди че е борец срещу лобизма
Корнелия Нинова лобира за един учебник и за една ваксина, а на този фон твърди, че категорично се противопоставя на подобни явления. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова в декларация в отговор на БСП, предаде репортер „Фокус“. „Картината на отсъстващата опозиция е типична за 44-ото Народно събрание. Дълго време бяха извън […]

Корнелия Нинова лобира за един учебник и за една ваксина, а на този фон твърди, че категорично се противопоставя на подобни явления.

Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова в декларация в отговор на БСП, предаде репортер „Фокус“.

„Картината на отсъстващата опозиция е типична за 44-ото Народно събрание. Дълго време бяха извън парламента, а и сега виждаме системен саботаж на заседанията. Типичното поведение на лидера на БСП е явяване за краткотраен гастрол в пленарна зала с поредна декларация, която демонстрира тежко разминаване между думи и дела. Твърдението, че сте против лобизма търпи крах от това, което чуваме в последните седмици от тази парламентарна трибуна от г-жа Нинова“, изтъкна още председателят на ПГ на ГЕРБ.

Тя увери, че на всички е известно, че делата са по-ценни от думите. „За това призовавам българските граждани да се позоват на максимата – по делата им ще ги познаете“, заяви д-р Дариткова.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук