Даниела Дариткова: Искането на БСП за Спутник V е лобизъм
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ критикува опозицията, че си служи с чувствителни за обществото теми Картината на отсъстващата опозиция е типична за 44-тото Народно събрание. Това заяви Даниела Дариткова. Тя обвини левите с постоянен саботаж на работата на законодателния орган. Дариткова смята, че БСП са лобисти. Нинова лобирала за един учебник и за една […]

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ критикува опозицията, че си служи с чувствителни за обществото теми

Картината на отсъстващата опозиция е типична за 44-тото Народно събрание. Това заяви Даниела Дариткова. Тя обвини левите с постоянен саботаж на работата на законодателния орган. Дариткова смята, че БСП са лобисти. Нинова лобирала за един учебник и за една ваксина.

По делата им ще ги познаете, призова Дариткова, цитирана от News.bg

Тежка липса на експертиза имало в редицата на социалистите.

Исканото от червените задължаване на кабинета да купи руската ваксината било нарушение на законодателството.

В момента ЕМА извършва научни консултации с представители на руския производител на Спутник V, подчерта доктор Даниела Дариткова. 300 000 дози ваксини са доставени в страната към момента, както припомни тя.

Системният саботаж, който оказва БСП на мерките на правителството не е в полза на парламентаризма, нито в полза на авторитета на българските партии, смята тя. ГЕРБ настояват да не се спекулира с теми, които са чувствителни за българските граждани.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук