Българка в Занзибар: Живеем си нормално, няма КОВИД истерии
Посвещавам този си пост на заливащите медиите тенденциозни публикации с крещящи заглавия в стил “Занзибар пламна с коронавирус”, пише Владислава Даракчиева в личния си фейсбук профил Публикуваме мнението й без редакторска намеса:  „Живея на Занзибар вече четвърти месец. Тук има доста българи, които живеят от години на Занзибар заедно със семействата си. Много е грозно […]

Посвещавам този си пост на заливащите медиите тенденциозни публикации с крещящи заглавия в стил “Занзибар пламна с коронавирус”, пише Владислава Даракчиева в личния си фейсбук профил

Публикуваме мнението й без редакторска намеса: 

„Живея на Занзибар вече четвърти месец. Тук има доста българи, които живеят от години на Занзибар заедно със семействата си.

Много е грозно злорадството на световните и български медии относно смъртта на 77 годишния вице-президент на Танзания и жалките им опити чрез смъртта на един възрастен човек да подкрепят антихуманната си адженда.

Защо не тръбят, че при скорошно проучване във Франция е установено, че 30 % от младите французи между 18 и 24 годишна възраст са признали, че имат натрапчиви мисли за самоубийство?

Или колко НЕ-болни от ковид се разболяват и умират защото или не потърсват лекарска помощ или им бива отказвана такава? За НЕ-ковид!

Физическо и психично здраве се градят и поддържат в свободно общуване с природата и другите живи същества, а не затворени между 4 стени и бомбардирани с медийно-политическа истерия.

Да, Танзания и Занзибар се опълчиха на световната политико-медийна истерия и отказаха да живеят по чужди наложени правила за “новото нормално”.

И ще продължават да бъдат трън в очите на останалия побъркан свят, защото вече една година са живото доказателство, че МОЖЕ да се живее нормално БЕЗ маски, мерки, локдауни, ПСРи и силово налагани ваксини.

Президентът на Зимбабве също заяви във видео обръщение към народа си, че нито една ковид ваксина няма да бъде внесена в Зимбабве и нито един гражданин на Зимбабве няма да бъде ваксиниран докато не бъде доказано, че тези ваксини са безопасни за човешкото здраве.

А на всички хейтъри на Занзибар и Танзания ще кажа едно – погледнете жалкото и окаяно положение на цяла Западна Европа – Германия, Франция, Испания, Италия, Австрия, Белгия, Холандия поставени на колене от нео-фашизма на своите политически лидери. Протести срещу маските и локдауните, удавени в студени водни струи и задушлив газ, протестанти влачени и ритани по земята… медии, не отразяващи протестите и не позволяващи на лекари да изразят мнение, различно от “официалното”, световни социални мрежи като Youtube, Facebook, Instagram и Twitter, блокиращи и триещи профили, публикации и цели групи. Дори и Google се включи като изтри линковете към алтернативната социална мрежа Parler, която Amazon оставиха без сървъри в жалкия си опит да спрат свободата на словото, подкрепяйки цензурата на останалите.

Хубаво погледнете тази Европа и си отговорете на въпроса – така ли искаме да живеем?

Аз съм на Занзибар, Танзания.

Това е моят отговор.

Защото смятам, че ако не сме част от решението, то неминуемо сме част от проблема.

Суверенният начин, по който Танзания взима решения за страната и народа си, казвайки НЕ на всеки опит отвън за притискане и диктуване, това е решението, което аз подкрепям с присъствието си.

И е много важно това решение и жив пример да го има.

То е като знамето, към което света да погледне с вяра и надежда, че МОЖЕ да се казва “НЕ!” и да се живее нормално.“

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук