Баба Марта накичи за здраве екипа на отделението по педиатрия в УМБАЛ „Канев“
Баба Марта накичи за здраве екипа на отделението по педиатрия в УМБАЛ „Канев“ Самодейците от Народно читалище Пробуда 1907 в село Тетово, направиха страхотна изненада за Баба Марта. Лично кметът на Село Тетово, Русенско Колян Терзиев и секретарят на читалището Павлина Андреева дариха изцяло ръчно изработени и специално опаковани мартеници, които са за малките пациенти […]

Баба Марта накичи за здраве екипа на отделението по педиатрия в УМБАЛ „Канев“

Самодейците от Народно читалище Пробуда 1907 в село Тетово, направиха страхотна изненада за Баба Марта. Лично кметът на Село Тетово, Русенско Колян Терзиев и секретарят на читалището Павлина Андреева дариха изцяло ръчно изработени и специално опаковани мартеници, които са за малките пациенти на детското ни отделение. Независимо, че няма да са си у дома за празника, децата ще бъдат закичени с техните мартеници, направени с много топлина и пожелание за здраве.

„Благодарим на Баба Марта, на децата Ирена, Гамзе и Иван, както и на всички, които са участвали в тази инициатива, с мисъл за децата, които се лекуват, както и за техните лекари и медицински сестри, които полагат грижи за тях и тяхното здраве!“, споделиха от болничното заведение.

Бъдете здрави, щастливи и уверени!

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук