Каракачанов оглавява листата в Плевен
Номинацията му за Плевен бе обявена още в началото на месеца Листите на ВМРО в Плевен и София ще води лидерът на партията Красимир Каракачанов, съобщи 24 часа. Все още обаче не е решено кой от многомандатните райони в столицата, посочва медията. Номинацията му за Плевен бе обявена още в началото на месеца. На последните […]

Номинацията му за Плевен бе обявена още в началото на месеца

Листите на ВМРО в Плевен и София ще води лидерът на партията Красимир Каракачанов, съобщи 24 часа.

Все още обаче не е решено кой от многомандатните райони в столицата, посочва медията. Номинацията му за Плевен бе обявена още в началото на месеца. На последните парламентарни избори Каракачанов влезе именно от там.

Листата в София-област пък се очаква да поведе организационният секретар на партията Юлиан Ангелов, който в този мандат оглавява парламентарната комисия за наблюдение на приходните агенции и борба със сивата икономика. Зам.-шефът на ВМРО и председател на парламентарната комисия по регионална политика Искрен Веселинов пък ще е първи в Русе. Там второто място е отредено за областния управител Галин Григоров, следва началникът на ортопедията в болница Канев доц. Севдалин Ангелов.

Първи в Стара Загора ще е депутатът Александър Сиди. И той като лидера ще води два пъти – и в Пловдив.

Във Велико Търново водач ще е историкът и настоящ депутат от региона доц. д-р Милен Михов. В листата е и бившият кмет на Павликени Ангел Генов и този на Златарица Пенчо Чанев. В Добрич начело ще застане депутатът Йордан Йорданов. Във Враца се очаква да води народният представител Красимир Богданов, а в Ямбол колежката му Мария Цветкова.

Зам.-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов е изборът на ВМРО за водач в Пазарджик. Депутатът Александър Сабанов пък ще е начело в Силистра.

Под въпрос все още са водачите в Бургас, Варна и Благоевград.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук