Шофьор „хвърчи“ с 99 километра в село, засечен е от тринога на КАТ
Шофьор премина с колата си през населено място, движейки се с 99 км/ч. Грубото нарушение е „запечатано“ от триногата камера на „Пътна полиция“ – Разград на 6 януари в 13.40 часа в село Благоево От пресцентъра на областната дирекция на МВР съобщиха, че най-фрапиращото нарушение на скоростните режими е установено по коледните празници на главния […]

Шофьор премина с колата си през населено място, движейки се с 99 км/ч. Грубото нарушение е „запечатано“ от триногата камера на „Пътна полиция“ – Разград на 6 януари в 13.40 часа в село Благоево

От пресцентъра на областната дирекция на МВР съобщиха, че най-фрапиращото нарушение на скоростните режими е установено по коледните празници на главния път Русе – Разград – Варна. Тогава шофьор е засечен да се движи със 149 км/ч при ограничение 90 км/ч., уточнява Екип 7.

Традиционно голям остава и броят на седмичните нарушения, регистрирани от екипите на „Пътна полиция“ в областта. За периода от 4 до 10 януари те са общо 638 или средно по 91 на ден. За тях униформените са съставили 613 фиша и 69 акта, пет от които на неправоспособни водачи. Засечени са и двама души, седнали зад волана след употреба на алкохол.

За седмица са прекратени регистрациите на шест моторни превозни средства – в пет от случаите причината е установена неправоспособност на шофьорите, в един – употреба на наркотични вещества.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук