Полагат асфалт върху наводнена улица в София
За случая алармира мъж, живеещ в района Асфалт се полага върху наводнена улица в София. За случая съобщи в социалните мрежи Цанко Донков, създател на гражданската инициатива „Район Красно село – инициативност и решения за бъдещето”. Той обяснява, че това се случва по време на валеж и във видимо пълната с вода яма на ул. […]

За случая алармира мъж, живеещ в района

Асфалт се полага върху наводнена улица в София. За случая съобщи в социалните мрежи Цанко Донков, създател на гражданската инициатива „Район Красно село – инициативност и решения за бъдещето”. Той обяснява, че това се случва по време на валеж и във видимо пълната с вода яма на ул. „Плиска“ в кв „Лагера“, уточнява NOVA.

Донков заявява, че е подал сигнал в район „Красно село“, но оттам втори ден няма реакция.

„Каква е причината за това забавяне? Организирахте ли проверка на място, след като бяхте уведомена и беше уведомен и човек, който има контакт с Вас?“, пита Донков кмета и управляващия екип в общината.

Основните въпроси в този казус са следните: ЗАЩО не присъства представител на Вашия екип, който да контролира ремонтните дейности, които се извършват в поверения Ви от нас район „Красно село“? Имате ли възможността да изпълнявате задълженията си?„, пише още Цанко Донков.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук