Николова: Винаги съм поддържала политиката на отворени граници, Сърбия отмени PCR теста за влизащи
„Винаги съм поддържала политиката на отворени граници и за въвеждане на PCR тест само в краен случай за преминаващи границата. Днес Сърбия обяви, че отменя изискването за предоставяне на отрицателен резултат от PCR тест за влизащите от България граждани“. Това написа в профила си в социалната мрежа „Фейсбук“ вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова.  „По […]

„Винаги съм поддържала политиката на отворени граници и за въвеждане на PCR тест само в краен случай за преминаващи границата. Днес Сърбия обяви, че отменя изискването за предоставяне на отрицателен резултат от PCR тест за влизащите от България граждани“. Това написа в профила си в социалната мрежа „Фейсбук“ вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова. 

„По информация на българското посолство в Белград мярката е в сила от днес, 14 януари“, посочва вицепремиерът.

„Ограниченията за влизане на територията на Сърбия отпадат също за влизащите от Република Северна Македония, Албания, Босна и Херцеговина и Черна гора. При необходимост от съдействие българските граждани могат да се свържат с посолството ни в Белград на следните телефони: +381 11 36 13 980; +381 11 36 13 990. Дежурни телефони в извънработно време: + 381 11 3613980; + 0381 11 36 13990“,, пише още министърът на туризма.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук