Георги Марков: Ще има ли импийчмънт и за Доналд Тръмп-младши? Импийчмънт до дупка!
Америка върви към обединение чрез разделение.  Това написа в личната си страница във Фейсбук депутатът от ГЕРБ Георги Марков.  Младият Тръмп е много готин – висок 190 см., както татко си, красавец, ходи по мадами, образован, роден в сърцето на Манхатън и с политически опит. И си рекох, че като нищо може да се яви […]

Америка върви към обединение чрез разделение. 

Това написа в личната си страница във Фейсбук депутатът от ГЕРБ Георги Марков. 

Младият Тръмп е много готин – висок 190 см., както татко си, красавец, ходи по мадами, образован, роден в сърцето на Манхатън и с политически опит. И си рекох, че като нищо може да се яви през 2024-та за президент. Ще бъде на 52 години. Няма да му трябва и партия. Ще проповядва срещу глобализма, срещу износа на демокрация и „за“ мама и татко. Едва ли ще спечели цяла Америка, ама за половината е сигурно, пише Марков и добавя: 

Реших и аз, като бивш конституционен съдия, да им предложа нещо: импийчмънт и на Доналд Тръмп-младши, импийчмънт до дупка, па каквото сабя покаже. Някои ще ме репликират, че го няма в Конституцията, ама и ще се поправи – след 15-тата поправка ще има 16-та и толкоз.

Ето го и целия пост на депутата:

Президентът Байдън каза МЪДРИ думи, че ще работи за ОБЕДИНЕНИЕТО на Америка. Тя наистина е много разделена, лани изпотрошиха и подпалиха маса градове, исторически паметници, обезглавиха дори статуя на Исус Христос.

В същото време, когато новият президент говори за обединение, демократите внесоха искане за импийчмънт на Тръмп 9 дни преди края на мандата. И Байдън го подкрепи. Що ли за обединение ще бъде това, щом ФБР СЕ ТРЕВОЖИ И БИЕ КАМБАНАТА за опасност от въоръжени въстания във всички големи градове на Щатите, ако сегашният президент бъде освободен предсрочно.

В неделя по CNN големият актьор Арнолд Шварценегер извади един огромен меч, сложи го на бюрото си и призова да се признае вотът в полза на Байдън, наричайки изборите честни. И той призова за обединение, ала веднага след това изтърси, че Тръмп е най-слабият президент в историята на Америка. Не ми е работа да говоря от името на 75 млн. американци, при това гласували на урните, а не от гробищата, ама няма как да не са се почувствали кофти, че са толкова глупави, че са били „за“ такъв слаб президент.

Г-жа Пеноси пък даде сигнал от американския Сенат да няма вече мама и татко, той и тя. Не вярвам да са се зарадвали фермерите от Централните щати, които са християни, празнуват Коледа и Великден, имат съпруги жени и деца от тях. Трудно ще се обединят около „обединителната“ фраза да няма мама и татко.

Явно ще се върви към ОБЕДИНЕНИЕ чрез РАЗЕДИНЕНИЕ.
Затвориха устата на Тръмп в социалните мрежи, който е действащ президент и се получи странно обединение. Той получи подкрепа от г-жа Меркел и от г-н Навални, които разбират, че зорлем ще направят Тръмп герой. Синът му Доналт младши заяви, че на този цирк сигурно се смеят Сталин, Ленин и Мао. Дали те се смеят не знам, но със сигурност се смеят президентите на Китай и Русия – Си и Путин.

Приятели, заговорих за младия Тръмп и се сетих, че е много готин – висок 190 см., както татко си, красавец, ходи по мадами, образован, роден в сърцето на Манхатън и с политически опит. И си рекох, че като нищо може да се яви през 2024-та за президент. Ще бъде на 52 години. Няма да му трябва и партия. Ще проповядва срещу глобализма, срещу износа на демокрация и „за“ мама и татко. Едва ли ще спечели цяла Америка, ама за половината е сигурно.

Чак от България умни хора, като политолога Андрей Райчев и моя приятел журналистът Петко Георгиев, които симпатизират на демократите, правилно ги посъветваха да я карат по-полека: Тръмп има над 70 млн. избиратели, някои от които върли фенове, демократите трябва да се мъчат да приобщат Централните щати и т. н. Но демократите не ги чуват и искат импийчмънт до дупка. Реших и аз, като бивш конституционен съдия, да им предложа нещо: импийчмънт и на Доналд Тръмп-младши, импийчмънт до дупка, па каквото сабя покаже. Някои ще ме репликират, че го няма в Конституцията, ама и ще се поправи – след 15-тата поправка ще има 16-та и толкоз.

Бог да пази демокрацията във Великата Америка!

„>

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук