Акаунтът на Тръмп и в Снапчат ще бъде блокиран
Снапчат (Snapchat) стана поредното комуникационно приложение, до което президентът на САЩ Доналд Тръмп ще бъде лишен от достъп, предадоха Ройтерс и ТАСС.Компанията Снап (Snap) съобщи, че акаунтът на Тръмп ще бъде блокиран за постоянно след щурма на Капитолия миналата седмица. Тя е взела решението си „в интерес на обществената безопасност и заради неговите опити да […]

Снапчат (Snapchat) стана поредното комуникационно приложение, до което президентът на САЩ Доналд Тръмп ще бъде лишен от достъп, предадоха Ройтерс и ТАСС.
Компанията Снап (Snap) съобщи, че акаунтът на Тръмп ще бъде блокиран за постоянно след щурма на Капитолия миналата седмица.

Тя е взела решението си „в интерес на обществената безопасност и заради неговите опити да разпространява дезинформация, реч на омразата, и да подстрекава към насилие, което е явно нарушение на нашите правила“.

На 20 януари ще встъпи в длъжност избраният за президент на САЩ Джо Байдън.

Акаунтите на Тръмп в други социални мрежи, сред които Фейсбук, Туитър и Инстаграм, вече бяха блокирани. Компаниите аргументираха забраните с нарушаването на техните правила и подстрекаването към насилие от страна на президента на САЩ.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук