С викове и шествие: Протестиращи срещу властта блокират улици в София
Протестно шествие с искане за оставка на правителството се провежда в столицата днес. Демонстрацията с няколко десетки участници обиколи основните институции и блокира за кратко възлови кръстовища. Недоволството продължава и в момента. Протестиращите са се събрали пред старата сграда на Народното събрание и движението по бул. „Цар Освободител“ е блокирано, предава бТВ. Часове по-рано… Протестът […]

Протестно шествие с искане за оставка на правителството се провежда в столицата днес. Демонстрацията с няколко десетки участници обиколи основните институции и блокира за кратко възлови кръстовища.

Недоволството продължава и в момента. Протестиращите са се събрали пред старата сграда на Народното събрание и движението по бул. „Цар Освободител“ е блокирано, предава бТВ.

Часове по-рано…

Протестът започна в 11 ч. на площад Народно събрание. Последва блокиране на булевард „Цар Освободител“.

Организатори на недоволството за политическа партия АБВ, „Орлов град“ и майките от „Системата ни убива“.

За кратко през деня бяха блокирани възлови кръстовища. Първата спирка – Информационно обслужване, поради съмненията на протестиращите в бъдещото вярно преброяване на бюлетините на предстоящите избори.

При опита на шествието да излезе на улица „Московска“ възникна напрежение с полицията.

Следващата спирка беше Народното събрание, отново с искания за оставка. Скандиранията продължиха и пред Съдебната палата и пред Министреския съвет.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук