Спасиха бедстваща жена в София, оставена на грижите на глух просяк
Щастливата развръзка за 45-годишната жена дойде след призив в социалната мрежа Спасиха бедстваща жена в София, оставена на грижите на глух просяк. Това се случи след след призив в социалната мрежа.  „Зов за помощ, жена в окаяно състояние буквално умира в центъра на София на ъгъла на ул. Съборна и ул. Цар Калоян!!! Всички държавни институции […]

Щастливата развръзка за 45-годишната жена дойде след призив в социалната мрежа

Спасиха бедстваща жена в София, оставена на грижите на глух просяк.

Това се случи след след призив в социалната мрежа. 

„Зов за помощ, жена в окаяно състояние буквално умира в центъра на София на ъгъла на ул. Съборна и ул. Цар Калоян!!!

Всички държавни институции са абдикирали! Столична община, Община Средец както и 112 отказаха помощ!„, написа Мартин Влайков.

Жената е обездвижена, най-вероятно със счупен крак. За нея се грижи глух просяк (невероятен човек, има нужда от обувки 41-42 номер) който вчера докато ѝ почистваше я изтърва и ѝ разцепиха главата. На улицата са от две седмици, тя не е мърдала никъде и откровено няма много време!

Моля за подкрепа всички включително журналисти и представители на изпълнителната власт!

Моля споделяйте. Жената е млада, на 45 години и НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОСТАВЕНА ДА УМРЕ НА УЛИЦАТА! МОЛЯ СПОДЕЛЯЙТЕ!„, призова загриженият гражданин.

Добрата новина дойде преди минути:

Ъпдейт 15ч.50м. Голяма сила сте, благодаря на всички които взеха отношение към поста! На терен дойдоха представители на Омбудсмана и община Средец които са се самосезирали. Представителката на Омбудсмана ме увери че е разговаряла с шефката на Агенция за социално подпомагане и тя е обещала да ги подслонят и да вземат отношение. Малко по късно пристигна полиция и линейка след което хората бяха спасени. Благодаря на всички които взеха отношение към поста и на тези които дойдоха на място – ИМА СВЕТЛИНА!“, обясни г-н Влайков и сподели снимка от щастливата развръзка.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук