Пълен абсурд: 9 еднакви пътни знака на 300-метрова улица
Местните власти предполагат, че целта е да се повиши вниманието на шофьорите На пътна отсечка с дължина 360 метра в село Мадан един и същи знак беше поставен през около 10 метра. Снимките, показващи направеното, бяха публикувани в социалните мрежи и предизвикаха множество коментари, предава NOVA. „За поставянето на знаците отговарят проектантите. Проектът е съгласуван […]

Местните власти предполагат, че целта е да се повиши вниманието на шофьорите

На пътна отсечка с дължина 360 метра в село Мадан един и същи знак беше поставен през около 10 метра. Снимките, показващи направеното, бяха публикувани в социалните мрежи и предизвикаха множество коментари, предава NOVA.

„За поставянето на знаците отговарят проектантите. Проектът е съгласуван и финансиран. Приемателната комисия предстои да се произнесе дали трябва да бъде така”, коментира кметът на Бойчиновци Светлин Сретениев.

Обяснението му за многото еднакви знаци е, че проектантът цели по този начин да повиши вниманието на шофьорите.

„Видях, че знаците са повече. Смятаме, че ако има някаква грешка, ще се отстрани от приемателната комисия. Няма опасност да стане катастрофа заради знаците”, пък е обяснението на кмета на Мадан Ангел Ангелов.  

От КАТ – Монтана заявиха, че не са одобрявали поставянето на знаците. 

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук