Професор Чорбанов за ваксините: Става дума за много пари, но и за още нещо
[embedded content] „Аз смятам, че освен, че става дума за много пари, това е способността на правителствата да поискат да се явят като един спасител на нацията“, каза проф. ЧорбановВидео: 7/8 ТВ Става дума за много пари, но и за още нещо, смята ученият „Колкото и красив и сексуален да е един мъж, бременността е […]

„Аз смятам, че освен, че става дума за много пари, това е способността на правителствата да поискат да се явят като един спасител на нацията“, каза проф. Чорбанов
Видео: 7/8 ТВ

Става дума за много пари, но и за още нещо, смята ученият

„Колкото и красив и сексуален да е един мъж, бременността е 9 месеца. Същото е и с ваксините. Дори съвременните био производства да са на такова високо ниво, самите тестове отнемат време, което няма как да бъде съкратено“. Това каза пред 7/8 TV проф. Андрей Чорбанов, цитиран от Факти.

„Щом пациентът се подписва под някакъв документ при имунизацията, това автоматично означава, че не всичко около процедурата е такова, каквото при стандартните ваксини. Фазите 1,2 и 3 вървяха паралелно, защото нямаше възможност да се чака. Освен това в трета фаза се включват най-разнообразни групи – бременни, имунодефицитни, взаимодействия с други лекарства. Това нямаше как да бъде направено като време.

Аз смятам, че освен, че става дума за много пари, това е способността на правителствата да поискат да се явят като един спасител на нацията“, каза проф. Чорбанов.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук