Пловдивска „атлетка“ вдигна 120-килограмова врата и я отнесе
Разсеян майстор оставил вратата на тротоара след демонтаж, ромката си я „познала“ През 2014 година рускинята Татяна Каширина поставя световен рекорд по вдигане на тежести за жени в категория до 90 кг. Атлетката вдига 155 кг на Световното в Казахстан. Шест години по-късно, на 10 януари, една пловдивчанка е на път да подобри рекорда й, […]

Разсеян майстор оставил вратата на тротоара след демонтаж, ромката си я „познала“

През 2014 година рускинята Татяна Каширина поставя световен рекорд по вдигане на тежести за жени в категория до 90 кг. Атлетката вдига 155 кг на Световното в Казахстан. Шест години по-късно, на 10 януари, една пловдивчанка е на път да подобри рекорда й, след като сама вдигна 120- килограмова блиндирана врата и си я занесе в къщи, пише TrafficNews.

Камера на кооперация на бул. „Шести септември“ е заснела епичните моменти. И ако Каширина е тренирала години наред, за да постигне този резултат, то формата на българката е далеч от спортната. Въпреки това, без никаква тренировка е успяла да се справи с предизвикателството, което се „изпречило“ на пътя й. Спортната ѝ екипировка е също не се вписва в обичайните трико, фланелка и маратонки. Жената е с ежедневно облекло – яке, терлици и джапанки.

Всъщност шансът кацнал на рамото ѝ благодарение на разсеят майстор, който демонтирал вратата, за да я носи на друг строителен обект, но я оставил без надзор пред входа на кооперацията. Жената, минавайки покрай сградата, видяла безпризорната 120-килограмова блиндирана врата и решила да направи подарък на мъжа си за Банго Васил /ромската Нова година/.

Тъй като имала под ръка количка с колелца, тя натоварва вратата на платформата и потегля с нея.

След известно време майсторът открил липсата на врата и пуснал жалба в Четвърто районно. Само за ден полицаите издирили „щангистката“ и открили вратата. Успели да я спасят, малко преди да бъде предадена за желязо в някой от пунктовете в махалата.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук