Борисов: От едно природно бедствие се правят грандиозни заключения
Една колежка в Парламента днес е говорила за Рилския манастир. Този път не сме го правили ние, правен е от комунистите От едно природно бедствие се правят грандиозни заключения. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на инспекция на участък от пътя Банско- Гоце Делчев в района на река Места, стана ясно от видео в […]

Една колежка в Парламента днес е говорила за Рилския манастир. Този път не сме го правили ние, правен е от комунистите

От едно природно бедствие се правят грандиозни заключения.

Това каза премиерът Бойко Борисов по време на инспекция на участък от пътя Банско- Гоце Делчев в района на река Места, стана ясно от видео в профила му в социалната мрежа „Фейсбук“.

Една колежка в Парламента днес е говорила за Рилския манастир. Този път не сме го правили ние. Лесно можеш да кажеш, че го е отнесла водата. Всички знаят колко големи валежи паднаха, колко трудно се поддържат подобни съоръжения и колко трудно е възстановяването”, каза още той.

Министър-председателят благодари на всички полицаи и разпореди движението в района да бъде пуснато скоро: „Искам да благодаря на всички полицаи по цялото трасе. Навсякъде бяха обезпечили всичко. Тук нека създадат организация, за да може хората да преминават. Пускайте да минават в едната посока, еднопосочно

Аз ще помоля Районното управление да е тук и да се оказва максимално съдействие на гражданите, за да може да се приберат тези, които са били на работа“, допълни Бойко Борисов.

Той посочи, че се прави всичко възможно да не бъде спряно движението.

Перфектно работят фирмите, строителните работници, полицаите, пожарникарите. На полицаите специално искам да благодаря, навсякъде – Гърмен, Хаджидимово, полицията обезопасява. Гражданите, които минават по този път, нека знаят, че правим всичко възможно, за да не се спре движението, а точно обратното. След малко в едната посока ще бъде пуснато“, каза министър -председателят.

Бойко Борисов посочи, че в този участък е едно от местата, на които са най-неотложни дейностите.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук