Президентът разговаря с главен комисар Николай Николов във връзка с наводненията в страната
Президентът Румен Радев проведе късно снощи телефонен разговор с директора на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ Николай Николов във връзка с обстановката в страната след наводненията в различни населени места през изминалото денонощие. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава. Главен комисар Николов увери държавния глава, че са предприети необходимите мерки и […]

Президентът Румен Радев проведе късно снощи телефонен разговор с директора на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ Николай Николов във връзка с обстановката в страната след наводненията в различни населени места през изминалото денонощие. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Главен комисар Николов увери държавния глава, че са предприети необходимите мерки и към момента няма опасност за здравето и живота на българските граждани.

Извършена е евакуация на граждани от застрашени райони и е наредено непрекъснато наблюдение на нивата на реките и язовирите предвид продължаващите валежи в страната.

Предприети са дейности по отводняване и обезопасяване на пострадали населени места и ще бъде направена оценка на имуществените щети.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук