Заради лошото време: Променени маршрути на автобуси в Столична община
През цялата нощ продължи непрекъснатото наблюдение на критичните места, на нивата на реките на територията на Столичната община, като и в момента дежурните аварийни екипи на Столична общината и Пожарната са на терен в Нови Искър, съобщават от общината. Временно са променени маршрутите на няколко автобусни линии до отстраняване на завирявания и оттичане на повърхностни […]

През цялата нощ продължи непрекъснатото наблюдение на критичните места, на нивата на реките на територията на Столичната община, като и в момента дежурните аварийни екипи на Столична общината и Пожарната са на терен в Нови Искър, съобщават от общината.

Временно са променени маршрутите на няколко автобусни линии до отстраняване на завирявания и оттичане на повърхностни води. Автобусите от линии №23 и №26 продължават да се движат по обходен маршрут, заради наводненият ЖП мост на Зебра в Нови Искър.

Поради наводнен участъка в кв. „Требич“ е затворен за движение пътя „Требич“ – Илиянци при което, автобусите от линии №27 и №29 са с променен маршрут.

Има паднали дървета от валежите в района на с. Плана. Скъсен е маршрута на автобусите от линия №70. Работи се по отстраняването им.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук